Сите блог статии

WELCOME ABOARD!

Вистинска чест и задоволство ни е да ви претставиме уште една ексклузивна дестинација КАТАР.Во овие неколку редови ќе се запознаете со магијата на оваа мала но многу моќна земја, луксузот, гостопримливоста на жителите, гинисовите рекорди и уште многу.

Прочитај повеќе

Бали - островот на боговите

Бели за многу претставува “ коцка шеќер”, а таму каде што има шеќер има и мравки. Шеќерот претставуваат километарските бели песочни плажи, тиркизното море, каскадните оризови полиња, кои се протегаат се до моќните вулкани како и единственоста на луѓето кои низ вековите ја задржале...

Прочитај повеќе

Богатиот Либан за прв пат од СКОПЈЕ

Либан крстопат на цивилизации и култури, земја со богата историја, силен културен идентитет и мултиетничко општество каде доминираат три големи религии...

Прочитај повеќе