Блог статии од месец Септември, 2017

Зошто Банско за зимски одмор?!?

Малото градче Банско, кое се наоѓа на 927 метри надморска височина во Бугарија, е атрактивен ски центар. Одличните патеки за скијање и достапните цени во хотелите во зимската сезона се мамка за туристи ширум светот. Банско сеуште го одржува епитетот за најпобарувана зимска дестинација за македонските туристи . Изобилува со многу хотели...

Прочитај повеќе

Користете СПА центри додека сте на зимување!

Зимата е време кога вашата кожа претрпува многу промени. Секојдневните стресови, ладното време, тешката и волнена облека, обоените ткаенини се само мал дел од “непријателите” кои секојдневно ја сушат и дехидрираат кожата.Затоа експертите препорачуваат, во овој дел од годината неопходно е да ги почувствувате благодетите на еден друг свет...

Прочитај повеќе