Блог статии што го содржат тагот anjar

Богатиот Либан за прв пат од СКОПЈЕ

Либан крстопат на цивилизации и култури, земја со богата историја, силен културен идентитет и мултиетничко општество каде доминираат три големи религии...

Прочитај повеќе