Блог статии што го содржат тагот americanship

Бали - островот на боговите

Бели за многу претставува “ коцка шеќер”, а таму каде што има шеќер има и мравки. Шеќерот претставуваат километарските бели песочни плажи, тиркизното море, каскадните оризови полиња, кои се протегаат се до моќните вулкани како и единственоста на луѓето кои низ вековите ја задржале...

Прочитај повеќе