FAFA PREMIUM HOTEL 4+* / GRAND BEACH FAFA 5*
Хотелот Fafa Premium Hotel и Grand beach Fafa Resort се позиционирани во областа на Long Beach Golem/ Драч, почнат со работа во јуни 2016 година/ хотелот, а ресортот во 2018 година. Овие хотели се едни од најубавите хотели во регионот Драч, кои се наоѓаат во близина на Јадранското Море, со своја приватна плажа, и им нудат единствена можности на оние кои сакаат да доживеат уникатен и вистински одмор, лоцирани на само 10 км од центарот на градот Драч и 35 км од меѓународниот аеродром во Тирана.
ТИП НА УСЛУГА/ ПОЛН ПАНСИОНFAFA PREMIUM HOTEL GRAND BLUE FAFA RESORT
Периодцена по лице/ ноќцена по лице/ ноќ
Јуни
€ 45
€ 55
Јули€ 60€ 65
Август€ 60€ 65
Септември€ 50€ 55
ЦЕНА Е ПО ЛИЦЕ НА НОЌ ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО СТАНДАРДНА ДВОКРЕВЕТНА СОБА СО МИНИМУМ ДВЕ ЛИЦА СОГЛАСНО МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА СОБА.
ЦЕНАТА Е ИЗРАЗЕНА ВО ЕВРА, НО ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ (1ЕУР=62МКД)
Во цената е вклучено:
 • градска такса
 • Полн пансион – доручек/ ручек/ вечера
 • 1 пијалок за време на оборк (една чаша вино/ пиво/ безалхохолен пијалок/ кафе/ чај/ вода)
 • лежалки и чадор на плажа
 • Parking
 • Wi-Fi
Капацитет на соби и попусти:
 • Еднокреветна соба - плаќа 70 од почетна цена (70% од 90/ 120/ 100 еур за соба за 2 лица)
 • 1во дете 0-5.99 - БЕСПЛАТНО во соба со 2 возрасни лица
 • 1во дете 6-11.99 - 50 % попуст од почетна цена по лице
 • 2ро дете 0-1.9 - БЕСПЛАТНО во соба со 2 возрасни лица
 • 2ро дете 2-11.99 - 50 % попуст од почетна цена по лице
**** СОГЛАСНО НОВОНАСТАНАТА СИТУАЦИЈА СО КОВИД 19 ВО ХОТЕЛОТ СЕ ПРИМЕНУВААТ СТРОГИ ПРАВИЛА ЗА Health and Safety КОИ МОРА ДА СЕ ПОЧИТУВААТ И ДО КОИ ГОСТИТЕ МОРА ДА СЕ ПРИДРЖУВААТ СОГЛАСНО ПОЛИТИКА НА ХОТЕЛОТ ****
ПРИГОВОРИ И ПОПЛАКИ
Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем, се молат патниците за тоа веднаш да го известат одговорното лице на рецепцијата . Доколку проблемот не биде решен, веднаш треба за истиот да се извести ОРГАНИЗАТОРОТ НА ПАТУВАЊЕТО и уплатното место каде сте склучиле Договор за патување, за време на првиот ден од сместувањето и почетокот на овa програмa. Напоменуваме дека рекламации за кои агенцијата ќе дознае на последниот ден од престојот или по враќањето на патниците, истите нема да бидат земени во предвид или разгледани.
Организаторот не ја цени исправниост на патни документи.
Ве молиме во случај на било каков инцидент (кражба, тепачка, сообраќајна незгода....), да се обратите на надлежните инситуции во земјата на престојот. Организаторот на патувањето единствено е задолжен да Ви помогне при посредување меѓу вас и надлежните институции. Составен дел од оваа програма се Општите услови на патување на организаторот на патувањето. За сите информации дадени усмено, агенцијата не сноси одговорност.
Цените може да се корегираат според Општите услови на патување, а во случај на промена во курсот за размена на валути или промена на тарифата од давателот на услуга. Ве молиме внимателно да ги прочитате условите на патување кои се составен дел од овој програм.
ВОЈАЖЕР ВИ ПОСАКУВА СРЕЌЕН ПАТ/ Важат општите услови на патување на АТАМ и Војажер