ЛЕТО 2019 – ГРЦИЈА ХОТЕЛИ СОПСТВЕН ЗАКУП 
 
EARLY BOOKING
ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА ОД -10% ДО 31.01/19
(ВАЛИДНА ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА НА АРАНЖМАНОТ)

KOVIOU HOLIDAY VILLAGE 3* - Nikiti
КЛИКНИ ТУКА ЗА ЦЕЛА СЕЗОНА

 


KOVIOU HOLIDAY VILLAGE - PARADISE STUDIOS - Nikiti
КЛИКНИ ТУКА ЗА ЦЕЛА СЕЗОНА

 


ХОТЕЛ JENNY - Siviri
КЛИКНИ ТУКА ЗА ЦЕЛА СЕЗОНА

 


ХОТЕЛ GOLDEN BEACH - Metamorfozis
КЛИКНИ ТУКА ЗА ЦЕЛА СЕЗОНА

 

Туристичка такса од 1,5€ на ден по сместувачка единица се плаќа на лице место по пристигнување (check in) во објектот.
Агенцијата оргранизатор не превзема одговорност за квалитетот и покриеноста на интернет конекцијата во капацитетите од понудата