МАЛДИВИ - ПРОМОЦИЈА
Најповолни цени – индивидуална програма
период на патување АПРИЛ, МАЈ и ЈУНИ 2018
местата се ограничени бидејќи понудата е промотивна
Најромантична егзотична дестинација и рај за љубителите на нуркање и едрење. Малдивите се архипелаг со 26 кружни корални атоли и околу 1190 корални острови во јужниот дел на Индискиот Океан. Главниот и најголем град Малдиви е Мале, со околу 100.000 жители. Се наоѓа на истото име Машки остров, 645 километри југозападно од Шри Ланка. Меѓународниот аеродром Ибрахим Насир се наоѓа на островот Хулхуле, 1км (10 минути од ферибот) од главниот град Мале.
 
 
ВЕЛИГДЕН
Период на патување – 06-15/04/2018 – период на престој 07-14/04/2018 (6 ноќи)

Paradise Island Resort & Spa 4*
ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 2.094 EUR ЗА 6 НОЌИ НА БАЗА ПОЛУ ПАНСИОН
Sun Island Resort & Spa 4*
ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 1.970 EUR ЗА 6 НОЌИ НА БАЗА ПОЛУ ПАНСИОН

1. МАЈ
Период на патување – 29/04-07/05/2018 – период на престој 30/04-06/05/2018 (6 ноќи)

Paradise Island Resort & Spa 4*
ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 1.780 EUR ЗА 6 НОЌИ НА БАЗА ПОЛУ ПАНСИОН
Sun Island Resort & Spa 4*
ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 1.680 EUR ЗА 6 НОЌИ НА БАЗА ПОЛУ ПАНСИОН
 
23. МАЈ ПРОГРАМА
Период на патување – 18/05-27/05/2018 – период на престој 19/05-26/05/2018 (7 ноќи)

Paradise Island Resort & Spa 4*
ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 1.930 EUR ЗА 7 НОЌИ НА БАЗА ПОЛУ ПАНСИОН
Sun Island Resort & Spa 4*
ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 1.770 EUR ЗА 7 НОЌИ НА БАЗА ПОЛУ ПАНСИОН

БАЈРАМ
Период на патување – 13-22/06/2018 – период на престој 14-22/06/2018 (7 ноќи)

Paradise Island Resort & Spa 4*
ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 1.934 EUR ЗА 7 НОЌИ НА БАЗА ПОЛУ ПАНСИОН
Sun Island Resort & Spa 4*
ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 1.770 EUR ЗА 7 НОЌИ НА БАЗА ПОЛУ ПАНСИОН

Цена е пакет по лице за сместување во стандардна двокреветна соба на база полу панcион
Цената е дадена во евра и пресметана во денари, по курс 1 евро = 62 денари
 
Цената е валидна до поплнување на места по групна тарифа од авио компанија и промотивни цени на ограничен број соби во наведен хотел.

Во цената е вклучено:
 • Авионски билет на релација Скопје-Доха-Мале-Доха-Скопје со Qatar Airways сo вклучен багаж 30 кг. согласно саатници на програма;
 • Аеродромски такси;
 • 06/07 ноќевања во хотел Paradise Island Resort & Spa 4* и Sun Island Resort & Spa 4*на Малдиви на база полупансион
 • Трансфер  аеродром – хотел – аеродром со хидроглисер или хидроавион;
 
Цената не вклучува:
 • Храна, пијалоци и услуги што не се споменати во програмата;
 • Факултативни тури
 • Други индивидуални трошоци
 • Патничко осигурување

Услови:
 • При резервација се плаќа депозит од 30%, а целосна уплата се прави 45 дена пред поаѓање.
 • Понудата важи за минимум 2 пријавени патници – индивидуален програм
 • Рок на потврда на понуда и резервација е 24 часа по уплата на аконтација
 • За ова патување не се потребни медицински имунизации
 • Туроператорот го задржува правото да го менува редоследот на реализација на програмата. 
 • Задолжително патничко осигурување

ПРИГОВОРИ И ПОПЛАКИ
 • Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем, се молат патниците за тоа веднаш да го известат одговорното лице на рецепцијата . Доколку проблемот не биде решен, веднаш треба за истиот да се извести ОРГАНИЗАТОРОТ НА ПАТУВАЊЕТО и уплатното место каде сте склучиле Договор за патување, за време на првиот ден од сместувањето и почетокот на овa програмa.  Напоменуваме дека рекламации за кои агенцијата ќе дознае на последниот ден од престојот или по враќањето на патниците, истите нема да бидат земени во предвид или разгледани.
 • Ве молиме во случај на било каков инцидент (кражба, тепачка, сообраќајна незгода....), да се обратите на надлежните инситуции во земјата на престојот. Организаторот на патувањето единствено е задолжен да Ви помогне при посредување меѓу вас и надлежните институции.
 
Составен дел од оваа програма се Општите услови на патување на организаторот на патувањето.
 
 
 
Т.А. ВОЈАЖЕР ВИ ПОСАКУВА УБАВ ПАТ