МАЛДИВИ - ПРОМОЦИЈА
Индивидуална програма 
ФЕВРУАРИ-МАРТ-АПРИЛ-МАЈ 2020
(БЕЗ ДОПЛАТА)
Најромантична егзотична дестинација и рај за љубителите на нуркање и едрење. Малдивите се архипелаг со 26 кружни корални атоли и околу 1190 корални острови во јужниот дел на Индискиот Океан. Главниот и најголем град Малдиви е Мале, со околу 100.000 жители. Се наоѓа на истото име Машки остров, 645 километри југозападно од Шри Ланка. Меѓународниот аеродром Ибрахим Насир се наоѓа на островот Хулхуле, 1км (10 минути од ферибот) од главниот град Мале.
ЦЕНИТЕ СЕ ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ЗА 8/9 НОЌИ И ТАКСИ ЗА ДАДЕН ТИП НА СОБА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН = ПОЛНПАНСИОН, СО ВКЛУЧЕН АВИОНСКИ ПРЕВОЗ И ТРАНСФЕРИ
ФЕВРУАРИ за 8 ноќи престој – 1 ТЕРМИН

EK2243 24FEB SKPDXB 1325 2125
EK 658 25FEB DXBMLE 0435 0945
EK 653 04MAR MLEDXB 2255 0205+1
EK2242 05MAR DXBSKP 0925 1225

Holiday Island Resort und Spa ОД 1 900 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА / ПОЛУПАНСИОН

МАРТ за 8 ноќи престој – 2 ТЕРМИНА

EK2243 02MAR SKPDXB 1325 2125
EK 658 03MAR DXBMLE 0435 0945
EK 661 11MAR MLEDXB 1820 2135
EK2242 12MAR DXBSKP 0925 1225

Holiday Island Resort und Spa 4* ОД 1 800 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА/ ПОЛУПАНСИОН
Sun Island Resort und Spa 4* ОД 1 900 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА / ПОЛУПАНСИОН

EK2243 16MAR SKPDXB 1325 2125
EK 658 17MAR DXBMLE 0435 0945
EK 661 25MAR MLEDXB 1820 2135
EK2242 26MAR DXBSKP 0925 1225

Holiday Island Resort & Spa 4* ОД 1930 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА Superior Beach Bungalow / ПОЛУПАНСИОН

АПРИЛ за 8 ноќи престој - 1 ТЕРМИН

EK2243 13APR SKPDXB 1355 2055
EK 658 14APR DXBMLE 0420 0930
EK 653 22APR MLEDXB 2300 0200+1
EK2242 23APR DXBSKP 0920 1255

Sun Island Resort & Spa ОД 1930 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА/ ПОЛН ПАНСИОН
Holiday Island Resort & Spa ОД 1870 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА / ПОЛУПАНСИОН


МАЈ за 9 ноќи – 2 ТЕРМИНА

EK2243 07MAY SKPDXB 1355 2055
EK 656 08MAY DXBMLE 0230 0740 ,
EK 653 17MAY MLEDXB 2300 0200+1
EK2242 18MAY DXBSKP 0920 1255

Sun Island Resort & Spa ОД 1 400 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА/ ПОЛУПАНСИОН
Holiday Island Resort & Spa ОД 1 550 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА / ПОЛН ПАНСИОН


EK2243 21MAY SKPDXB 1355 2055
EK 658 22MAY DXBMLE 0420 0930
EK 653 31MAY MLEDXB 2300 0200+1
EK2242 01JUN DXBSKP 0920 1255

Sun Island Resort & Spa ОД 1 400 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА/ ПОЛУПАНСИОН
Holiday Island Resort & Spa ОД 1 500 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА / ПОЛН ПАНСИОН

 
Цената е дадена во евра и пресметана во денари,1 евро = 62 денари
Цената е валидна до пополнување на места по групна тарифа од авио компанија и промотивни цени на ограничен број соби во наведен хотел и истата е подложна на промени се до момент на резервација (пред резервација проверете ја цена и тарифа на авионска карта). Можност за индивидуални дати на патување на барање .

Во цената е вклучено:
• Авионски билет на релација Скопје-Дубаи-Мале-Дубаи-Скопје со Emirates Airline сo вклучен багаж, согласно саатници на програма;
• Аеродромски такси;
• 08/09 ноќевања во наведениот хотел, наведен тип на соба /наведена услуга ПОЛУПАНСИОН=ПОЛНПАНСИОН
• Трансфер аеродром – хотел – аеродром со хидроглисер или хидроавион;
 
Цената не вклучува:
• Храна, пијалоци и услуги што не се споменати во програмата;
• Факултативни тури
• Други индивидуални трошоци
• Патничко осигурување
• Зелена такса за МАЛДИВИ (околу 6 УСД по лице на ноќ) која се плаќа директно на рецепција во хотелот
• Сѐ што не е наведено во ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО


Услови:

• При резервација се плаќа депозит од 50%, а целосна уплата се прави 45 дена пред поаѓање.
• Понудата важи за минимум 2 пријавени патници – индивидуален програм
• Рок на потврда на понуда и резервација е 24 часа по уплата на аконтација
• За ова патување не се потребни медицински имунизации
• Туроператорот го задржува правото да го менува редоследот на реализација на програмата.
• Задолжително патничко осигурување

Составен дел од оваа програма се Општите услови на патување на организаторот на патувањето.

Т.А. ВОЈАЖЕР ВИ ПОСАКУВА УБАВ ПАТ