МАЛДИВИ - ПРОМОЦИЈА
Индивидуална програма период на патување
ЈУЛИ - АВГУСТ - СЕПТЕМВРИ 2019
(БЕЗ ДОПЛАТА)
Најромантична егзотична дестинација и рај за љубителите на нуркање и едрење. Малдивите се архипелаг со 26 кружни корални атоли и околу 1190 корални острови во јужниот дел на Индискиот Океан. Главниот и најголем град Малдиви е Мале, со околу 100.000 жители. Се наоѓа на истото име Машки остров, 645 километри југозападно од Шри Ланка. Меѓународниот аеродром Ибрахим Насир се наоѓа на островот Хулхуле, 1км (10 минути од ферибот) од главниот град Мале.
 
ЦЕНИТЕ СЕ ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ЗА 7 НОЌИ И ТАКСИ ЗА ДАДЕН ТИП НА СОБА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН = ПОЛНПАНСИОН, СО ВКЛУЧЕН АВИОНСКИ ПРЕВОЗ И ТРАНСФЕРИ
ЈУЛИ– за 7 ноќи престој - 1 ТЕРМИН

QR    306    22JUL      SKPDOH    1225 1820
QR    676    23JUL      DOHMLE   0105 0805
QR    675    30JUL      MLEDOH   2020 2315
QR    305    31JUL      DOHSKP   0700 1115

Royal Island Resort & Spa ОД 1450 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА economy/ ПОЛУПАНСИОН = ПОЛН ПАНСИОН

АВГУСТ – за 7 ноќи престој - 2 ТЕРМИНА

QR    306    02AUG      SKPDOH    1225 1820
QR    676    03AUG      DOHMLE   0105 0805
QR    675    10AUG      MLEDOH   2020 2315
QR    305    11AUG      DOHSKP    0700 1115

Paradise Island Resort & Spa  ОД 1610 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА/ ПОЛУПАНСИОН = ПОЛН ПАНСИОН
Royal Island Resort & Spa  ОД 1610 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА / ПОЛУПАНСИОН = ПОЛН ПАНСИОН

QR    306    19AUG      SKPDOH    1225 1820
QR    676    20AUG      DOHMLE   0105 0805
QR    675    27AUG      MLEDOH   2020 2315
QR    305    28AUG      DOHSKP    0700 1115

Holiday Island Resort & Spa ОД 1545 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА BUNGALOW / ПОЛУПАНСИОН = ПОЛН ПАНСИОН
Royal Island Resort & Spa ОД 1715 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА VILLA/ ПОЛУПАНСИОН = ПОЛН ПАНСИОН

СЕПТЕМВРИ – за 7 ноќи престој - 2 ТЕРМИНА

QR    306    06SEP    SKPDOH   1225 1820
QR    676    07SEP    DOHMLE   0105 0805
QR    675    14SEP    MLEDOH   2020 2315
QR    305    15SEP    DOHSKP   0700 1115

Sun Island Resort & Spa ОД 1355 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА/ ПОЛУПАНСИОН = ПОЛН ПАНСИОН
Holiday Island Resort & Spa ОД 1370 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА / ПОЛУПАНСИОН = ПОЛН ПАНСИОН

QR    306    25SEP    SKPDOH   1225 1820
QR    676    26SEP    DOHMLE   0105 0805
QR    675    03OCT    MLEDOH   2020 2315
QR    305    04OCT    DOHSKP   0700 1115

Sun Island Resort & Spa ОД 1240 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА/ ПОЛУПАНСИОН = ПОЛН ПАНСИОН
Хотел Holiday Island Resort & Spa ОД 1260 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА / ПОЛУПАНСИОН = ПОЛН ПАНСИОН

Цената е дадена во евра и пресметана во денари,1 евро = 62 денари
Цената е валидна до пополнување на места по групна тарифа од авио компанија и промотивни цени на ограничен број соби во наведен хотел и истата е подложна на промени се до момент на резервација (пред резервација проверете ја цена и тарифа на авионска карта). Можност за индивидуални дати на патување на барање НА БАРАЊЕ.
Во цената е вклучено:
 • Авионски билет на релација Скопје-Доха-Мале-Доха-Скопје со Qatar Airways сo вклучен багаж 30 кг. согласно саатници на програма;
 • Аеродромски такси;
 • 07 ноќевања во наведениот хотел, наведен тип на соба /наведена услуга ПОЛУПАНСИОН=ПОЛНПАНСИОН (ПРОМО ЗА ЈУЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ ПОЛНПАНСИОН)
 • Трансфер  аеродром – хотел – аеродром со хидроглисер или хидроавион;
 
Цената не вклучува:
 • Храна, пијалоци и услуги што не се споменати во програмата;
 • Факултативни тури
 • Други индивидуални трошоци
 • Патничко осигурување
 • Зелена такса за МАЛДИВИ (околу 6 УСД по лице на ноќ) која се плаќа директно на рецепција во хотелот
 • Сѐ што не е наведено во ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО

Услови:
 • При резервација се плаќа депозит од 50%, а целосна уплата се прави 45 дена пред поаѓање.
 • Понудата важи за минимум 2 пријавени патници – индивидуален програм
 • Рок на потврда на понуда и резервација е 24 часа по уплата на аконтација
 • За ова патување не се потребни медицински имунизации
 • Туроператорот го задржува правото да го менува редоследот на реализација на програмата. 
 • Задолжително патничко осигурување


 
Составен дел од оваа програма се Општите услови на патување на организаторот на патувањето.
 
 
 
Т.А. ВОЈАЖЕР ВИ ПОСАКУВА УБАВ ПАТ