МАЛДИВИ - ПРОМОЦИЈА
Индивидуална програма период на патување
МАЈ - ЈУНИ - ЈУЛИ 2019
(БЕЗ ДОПЛАТА)
Најромантична егзотична дестинација и рај за љубителите на нуркање и едрење. Малдивите се архипелаг со 26 кружни корални атоли и околу 1190 корални острови во јужниот дел на Индискиот Океан. Главниот и најголем град Малдиви е Мале, со околу 100.000 жители. Се наоѓа на истото име Машки остров, 645 километри југозападно од Шри Ланка. Меѓународниот аеродром Ибрахим Насир се наоѓа на островот Хулхуле, 1км (10 минути од ферибот) од главниот град Мале.
 
ЦЕНИТЕ СЕ ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ЗА 7 НОЌИ И ТАКСИ ЗА ДВОКРЕВЕТНА СТАНДАРДНА ТИП НА СОБА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН = ПОЛН ПАНСИОН СО ВКЛУЧЕН АВИОНСКИ ПРЕВОЗ И ТРАНСФЕРИ
МАЈ– за 7 ноќи престој - 2 ТЕРМИНА

QR    306    08MAY    SKPDOH    1225 1820
QR    672    09MAY    DOHMLE   0210 0905
QR    675    16MAY    MLEDOH   2020 2315
QR    305    17MAY    DOHSKP   0700 1115

ХОТЕЛ Sun Island Resort & Spa ОД 1385 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА/ ПОЛУПАНСИОН = ПОЛН ПАНСИОН
Хотел Holiday Island Resort & Spa ОД 1379 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА / ПОЛУПАНСИОН = ПОЛН ПАНСИОН

QR    306    15MAY    SKPDOH    1225 1820
QR    672    16MAY    DOHMLE   0210 0905
QR    675    23MAY    MLEDOH   2020 2315
QR    305    24MAY    DOHSKP   0700 1115

ХОТЕЛ Sun Island Resort & Spa ОД 1315 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА/ ПОЛУПАНСИОН = ПОЛН ПАНСИОН
Хотел Holiday Island Resort & Spa ОД 1315 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА / ПОЛУПАНСИОН = ПОЛН ПАНСИОН

ЈУНИ – за 7 ноќи престој - 2 ТЕРМИНА

QR    306    12JUN    SKPDOH    1225 1820
QR    672    13JUN    DOHMLE   0210 0905
QR    675    20JUN    MLEDOH   2020 2315
QR    305    21JUN    DOHSKP    0700 1115

ХОТЕЛ Sun Island Resort & Spa ОД 1220 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА/ ПОЛУПАНСИОН = ПОЛН ПАНСИОН
Хотел Holiday Island Resort & Spa ОД 1220 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА / ПОЛУПАНСИОН = ПОЛН ПАНСИОН

QR    306    21JUN    SKPDOH    1225 1820
QR    672    22JUN    DOHMLE   0210 0905
QR    675    29JUN    MLEDOH   2020 2315
QR    305    30JUN    DOHSKP    0700 1115

ХОТЕЛ Sun Island Resort & Spa ОД 1280 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА/ ПОЛУПАНСИОН = ПОЛН ПАНСИОН
Хотел Holiday Island Resort & Spa ОД 1285 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА / ПОЛУПАНСИОН = ПОЛН ПАНСИОН

ЈУЛИ – за 7 ноќи престој - 2 ТЕРМИНА

QR    306    30JUN    SKPDOH   1225 1820
QR    676    01JUL    DOHMLE   0105 0805
QR    675    07JUL    MLEDOH   2020 2315
QR    305    08JUL    DOHSKP   0700 1115

ХОТЕЛ Sun Island Resort & Spa ОД 1195 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА/ ПОЛУПАНСИОН = ПОЛН ПАНСИОН
Хотел Holiday Island Resort & Spa ОД 1209 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА / ПОЛУПАНСИОН = ПОЛН ПАНСИОН

QR    306    17JUL    SKPDOH   1225 1820
QR    676    18JUL    DOHMLE   0105 0805
QR    675    25JUL    MLEDOH   2020 2315
QR    305    26JUL    DOHSKP   0700 1115

ХОТЕЛ Sun Island Resort & Spa ОД 1249 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА/ ПОЛУПАНСИОН = ПОЛН ПАНСИОН
Хотел Holiday Island Resort & Spa ОД 1255 ЕУР ПО ЛИЦЕ ЗА ДБЛ СОБА / ПОЛУПАНСИОН = ПОЛН ПАНСИОН

Цената е дадена во евра и пресметана во денари,1 евро = 62 денари
Цената е валидна до пополнување на места по групна тарифа од авио компанија и промотивни цени на ограничен број соби во наведен хотел и истата е подложна на промени се до момент на резервација (пред резервација проверете ја цена и тарифа на авионска карта). Можност за индивидуални дати на патување на барање НА БАРАЊЕ.
Во цената е вклучено:
 • Авионски билет на релација Скопје-Доха-Мале-Доха-Скопје со Qatar Airways сo вклучен багаж 30 кг. согласно саатници на програма;
 • Аеродромски такси;
 • 7 ноќевања во наведениот хотел, наведен тип на соба – standard dbl /наведена услуга ПОЛУПАНСИОН = ПОЛН ПАСНИОН (ПРОМО ЗА МАЈ-ЈУНИ ПОЛН ПАНСИОН)
 • Трансфер  аеродром – хотел – аеродром со хидроглисер или хидроавион;
 
Цената не вклучува:
 • Храна, пијалоци и услуги што не се споменати во програмата;
 • Факултативни тури
 • Други индивидуални трошоци
 • Патничко осигурување
 • Зелена такса за МАЛДИВИ (околу 6 УСД по лице на ноќ) која се плаќа директно на рецепција во хотелот
 • Сѐ што не е наведено во ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО

Услови:
 • При резервација се плаќа депозит од 50%, а целосна уплата се прави 45 дена пред поаѓање.
 • Понудата важи за минимум 2 пријавени патници – индивидуален програм
 • Рок на потврда на понуда и резервација е 24 часа по уплата на аконтација
 • За ова патување не се потребни медицински имунизации
 • Туроператорот го задржува правото да го менува редоследот на реализација на програмата. 
 • Задолжително патничко осигурување


 
Составен дел од оваа програма се Општите услови на патување на организаторот на патувањето.
 
 
 
Т.А. ВОЈАЖЕР ВИ ПОСАКУВА УБАВ ПАТ