НОВО !!! PUNTA CANA !!! ⛱☀️🌴 ✈️

Редовни чартер програми од Софија✈️

Пакет за 7 ноќи со авион - ОД 1,430 ЕВРА по лице на база All Inclusive

Почетни дати-06.11.2019/11.11.2019/18.11.2019/07.12.2019/ (хотел во пример е Be Live Collection Punta Cana 4* за дата 11.11)

**** избор на голем број на хотели дати на патување за индивидуални термини на секои 7 ноќи ****