Ресторан „РЕНЕСАНС“ – сопствен превоз

Свечена вечера во ресторан „РЕНЕСАНС“4 ноќевања со појадок
Двокреветна соба – 2 возрасни672 €
Еднокреветна соба – 1 возрасен465 €
Студио – 2 возрасни880 €
Апартман – 2 возрасни966 €
Доплати 
Возрасен на доп. легло во апартман258€
Дете до 15.99г. на доп. легло во соба258€
Дете до 15.99г. на доп. легло во апартман258€
Дете до 3,99 г.бесплатно
Дете 4-11.99 г. на редовно легло во еднокреветна соба51€
Дете 4-11,99 г. на допол. легло во двокреветна соба121€
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во апартман51€
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во студио51€
Цените се во €, се плаќа во денари 1 € = 62,00 ден.
Важни информации:
 • Доплатите се за ЛИЦЕ за 4 ноќевања со појадок
 • Цената важи за 4 ноќевања во периодот 28.12.2019 до 01.01.2020 година.
 • Резервацијата е гарантирана со 100% авансно плаќање до 5 дена по потврдата.
 • За уплатената резервација износот не подлежи на враќање.
 • Интерхотел Сандански го задржува правото на промена на цените.

Цената на пакетот е по СОБА и вклучува:
 • 4 ноќевања со појадок во соба по избор
 • Празнична новогодишна вечера на 31.12.2019 во Ресторан „Ренесанс“
 • Бранч на 01.01.2020 година од 10:00 – 14:00 часот
 • Користење на сауна, парна соба и фитнес центар
 • Користење затворен и отворен базен за минерална вода;
 • Користење отворен термички базен со минерална вода
 • Бесплатно користење на безжичен интернет низ целиот хотел
 • Детски дел базен и простор за игра на отворено, забава со професионален аниматор
 • Туристички данок

Ресторан „РЕНЕСАНС“ – сопствен превоз - полупансион

Свечена вечера во ресторан „РЕНЕСАНС“3 полупансиони4 полупансиони
Двокреветна соба – 2 возрасни613€742€
Еднокреветна соба – 1 возрасен403€494€
Студио – 2 возрасни768€941€
Апартман – 2 возрасни830€1025€
Доплати  
Возрасен на доп. легло во апартман237€295€
Дете до 15.99г. на доп. легло во соба237€295€
Дете до 15.99г. на доп. легло во апартман237€295€
Дете до 3,99 г.бесплатнобесплатно
Дете 4-11.99 г. на редовно легло во еднокреветна соба67€83€
Дете 4-11,99 г. на допол. легло во двокреветна соба120€151€
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во апартман67€83€
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во студио67€83€
Цените се во €, се плаќа во денари 1 € = 62,00 ден.
Важни информации:
 • Доплатите се за ЛИЦЕ за 3 или 4 полупансиони
 • Цената важи за 3 или 4 полупансиони во периодот 28.12.2019 до 01.01.2020 г.
 • Резервацијата е гарантирана со 100% авансно плаќање до 5 дена по потврдата.
 • За уплатената резервација износот не подлежи на враќање.
 • Интерхотел Сандански го задржува правото на промена на цените.

Цената на пакетот е по СОБА и вклучува:
 • 3 или 4 полупансиони во соба по избор
 • Празнична новогодишна вечера на 31.12.2019 во ресторан „Ренесанс“
 • Бранч на 01.01.2020 година од 10:00 – 14:00 часот
 • Користење на сауна, парна соба и фитнес центар
 • Користење затворен и отворен базен за минерална вода;
 • Користење отворен термички базен со минерална вода
 • Бесплатно користење на безжичен интернет низ целиот хотел
 • Детски дел базен и простор за игра на отворено, забава со професионален аниматор
 • Туристички данок

Галерија