Од 09.11 2019 секоја сабота патуваме за Солун

Повратен билет 800денари
Поаѓање: 04:00ч.
Состанок на групата пред Дрво Декор. Поаѓање за Солун преку граничниот премин Богородица - Евзони.
Околу 09:00ч (локално време) пристигнување во Солун пред трговскиот центар One Salonica Outlet Mall.
Слободно време за шопинг во трговскиот центар и центарот на градот.

14:00ч заминување кон шопинг центрите COSMOS и IKEA.

Враќање: 18:00 (локално време)
Пристигнување во Скопје во вечерните часови.
Сигурна реализација.
тел. 02 31 65 367; 070 546 378; 078 221 439; 078 221 492