Визи

Прочитајте повеќе за визниот режим
Кликнете на линкот подолу за да го преземето документот за визниот режим на Р. Македонија
Визен режим за Република Македонија  

Имате прашања?

Слободно контактирајте нè во секое време, тука сме за вас.