За нас

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА НАС

Туристичката агенција ТА ВОЈАЖЕР ТУРИСТИК СЕРВИС е формирана во 2004 година, како една од првите приватни независни туристички агенции. Мотото на нашата агенција е комплетен туристички сервис, што значи нудење на висококвалитетни туристички услуги на нашите клиенти што е една од причините за нивното задоволство, доверба и континуирана соработка до денес. ТА ВОЈАЖЕР ТУРИСТИК СЕРВИС е членка на АТАМ, со Лиценца А согласно законот за туризам на Република Македонија , издадена од Министерството за економија.

Своите долгогодишни клиенти ТА ВОЈАЖЕР ТУРИСТИК СЕРВИС ги сервисира со својот висококвалитетен кадар, кој поседува сертификати ИАТА за меѓународен тикетинг како и дипломи за резервацискиот систем Амадеус, професионално познавање на светски јазици. Нашите вработени, меѓу другото се одликуваат со висок степен на професионалност, одржливост на квалитетот на услугите, доверливост, навременост.

Соработката на со сите светски познати авио компании е долгогодишна и професионална, што на крајот овозможува нашите клиенти да добијат сервис од највисоко ниво.

За нашата работа

НЕШТА КОИ ТРЕБА ДА ГИ ЗНАЕТЕ ЗА НАС

ДЕЈНОСТ ТУРИЗАМ
 • Понуди на туристички аранжмани во Македонија (инкаминг туризам)
 • Понуди на групни и индивидуални пакет аранжмани за сите светски дестинации
 • Ученички и апсолвентски екскурзии на сите европски и светски дестинации
 • Хотелски резервации за сите светски дестинации
 • Организирање на чартер летови
 • Организирање на семинари, конгреси, саеми
 • Обезбедување на трансфери во и надвор од Македонија
 • Рент а кар во и надвор од Македонија
 • Групни визирања
 • Подготовка на документација за индивидуални визирања
 • Патничко осигурување
ДЕЈНОСТ АВИОПРЕВОЗ
 • Брзо, ефикасно и професионално букирање на летови
 • Резервација и информација за се што е поврзано со летовите
 • Информација за најповолни и најдобри конекции, начини на патување
 • Промоции на најдобри понуди
 • Понуди на специјални-промотивни летови
 • Достава на издадени авио билети
 • За поголем број на патници, асистенција при чекирање на аеродром

НАШИОТ ТИМ

ЗАПОЗНАЈТЕ НÈ

Manager - Ms. Mimoza Koneska Kaimovska - General Manager and founder (shareholder). Working experience of 15 years. Educated on the State University of Low. Speaks and writes English and all languages from the former republics of Yugoslavia, AMADEUS certificate and IATA. Specialized in individual, group and VIP hotel reservations and packages, organization of International manifestations, fairs, congresses. Specialized in reservation of plane tickets for individuals, groups, VIP clients… Organization of business trips and presentation of the tourist arrangements.
Financial Manager - Ms. Maja Koneska Vojdanovski - Financial Manager and founder (shareholder). Working experience in Finance and marketing of 15 years. Educated on the State University of Economy and Finance, master degree in Entrepreneurship. Speaks and writes English and all languages from the former republics of Yugoslavia. Preparing all necessary data, our promotion and marketing staffs. Specialized in specific VIP requests and organizations, high communication with people.
Sales - Mis. Theodora Blazovski - Expert in tourism and travel relations. Educated on the University of Tourism and management. Excellent speaks and writes English and Greek, fluent speaking and all languages from the former republics of Yugoslavia. Specialized in reservation of air tickets for individuals and groups, hotel's reservations booking via world reservation systems, making and preparing offers for individual and groups, specialized in exotic traveling.
Ова е пример текст. Заменете го со ваша содржина. Само кликнете врз ова поле и додадете свој текст.

Нашето мото

НЕШТО ВО ШТО ВЕРУВАМЕ

Мотото на нашата агенција е комплетен туристички сервис, што значи нудење на висококвалитетни туристички услуги на нашите клиенти што е една од причините за нивното задоволство, доверба и континуирана соработка до денес.