• НОВА ПРОМОЦИЈА

  HOTEL JENNY 3* - SIVIRI
  Термин: 13.08.2016 – 20.08.2016
  7 ноќевања/ полупансион
  Цена за двајца возрасни и две деца до 14 години - 600 €

  Хотел KOVIOU HOLIDAY VILLAGE 3* - NIKITI
  Хотел JENNY 3* - SIVIRI
  ЦЕНИ ЗА СЕПТЕМВРИ ОД 99 € ПО ЛИЦЕ
  7 ноќевања / полупансион

  НАПОМЕНА: ДВЕ ДЕЦА ДО 13.99 – БЕСПЛАТНО

 • KIDS GO FREE
  ПРОМОЦИЈА
  ЦЕЛО ЛЕТО ДВЕ ДЕЦА
  БЕСПЛАТНО
  НА АВИОН И ВО ХОТЕЛ

  08-12 септември
  AURIS INN AL MUHANNAH 4*
  ЦЕНА ПО ЛИЦЕ - 629ЕВРА
  пакет цена со авион од Скопје

 • ЗАНЗИБАР ЛЕТО 2016.
  Групни поаѓања
  ТРОПСКА ИДИЛА НА РАЈСКИОТ ОСТРОВ
  ПОАЃАЊА: 28. ЈУН; 05. ЈУЛ; 06. СЕПТЕМВРИ 2016
  ЦЕНИ ОД 1090 ЕУР

 • ТУРЦИЈА
  ЧАРТЕР ЛЕТОВИ ОД СКОПЈЕ
  ДВА ПАТИ НЕДЕЛНО
  ЦЕНИ ОД 399 ЕВРА ПО ЛИЦЕ
  * СПЕЦИЈАЛНИ ПОПУСТИ И ПРОМОЦИИ

 • НОВО ВО ПОНУДА
  * РОДОС
  * КРИТ
  * САНТОРИНИ
  со авион од Солун - неколку пати неделно
  пакет цени од 199евра по лице

Погледнете ја нашата понуда

Актуелни програми за оваа сезона

Генерални и официјални претставници за Понте за Македонија