Блог статии што го содржат тагот Опрема

Зошто Банско за зимски одмор?!?

Малото градче Банско, кое се наоѓа на 927 метри надморска височина во Бугарија, е атрактивен ски центар. Одличните патеки за скијање и достапните цени во хотелите во зимската сезона се мамка за туристи ширум светот. Банско сеуште го одржува епитетот за најпобарувана зимска дестинација за македонските туристи . Изобилува со многу хотели...

Прочитај повеќе