Блог статии што го содржат тагот СПА центри

Користете СПА центри додека сте на зимување!

Зимата е време кога вашата кожа претрпува многу промени. Секојдневните стресови, ладното време, тешката и волнена облека, обоените ткаенини се само мал дел од “непријателите” кои секојдневно ја сушат и дехидрираат кожата.Затоа експертите препорачуваат, во овој дел од годината неопходно е да ги почувствувате благодетите на еден друг свет...

Прочитај повеќе