Блог статии што го содржат тагот sneg

ПЛОШТАДИ ЗАД БОДЛИКАВАТА ЖИЦА: ЗАТВОРСКИ НАТПРЕВАР ВО ИЗРАБОТКА НА СНЕЖНИ СКУЛПТУРИ!

За затворениците во руските затвори натпреварот за изградба на скулптури од снег е вистински предизвик. Тие со голи раце обоениот снег и мраз го претвараат во животни со природна големина, споменици од градовите ширум светот...

Прочитај повеќе