Блог статии што го содржат тагот bar

Замрзнати во пустина!?!

Веќе знаеме дека Дубаи е познат по екстремностите кога станува збор за архитектурата, од највисоките кули во светот, низ најголемите вештачко направени острови па се до “замрзнати оази” среде пустина. На температури од 50 C° имате шанса ...

Прочитај повеќе