АПРИЛ И МАЈ

РЕДОВНИ ПРОГРАМИ

02.04.2020 до 09.04.2020 - 599€ по лице 7 ноќи / 8 денa - IBIS AL BARSHA 3* (или сличен)
09.04.2020 до 16.04.2020 - 599€ по лице 7 ноќи / 8 денa - IBIS AL BARSHA 3* (или сличен)
16.04.2020 до 20.04.2020 - 589€ по лице 4 ноќи / 5 денa - IBIS AL BARSHA 3* (или сличен)
20.04.2020 до 27.04.2020 - 599€ по лице 7 ноќи / 8 денa - IBIS AL BARSHA 3* (или сличен)
30.04.2020 до 04.05.2020 - 559€ по лице 4 ноќи / 5 денa - IBIS AL BARSHA 3* (или сличен)
04.05.2020 до 11.04.2020 - 559€ по лице 4 ноќи / 5 денa - IBIS AL BARSHA 3* (или сличен)
Во цената се вклучени следните услуги
*Билет со авиокомпанија FlyDubai Airlines директно од Скопје – Дубаи - Скопје ( по лице со 20 кг вклучен багаж)
*Организиран трансфер аеродром-хотел-аеродром во Дубаи
*7 или 4 ноќевања во одбран хотел, услуга ноќевање со појадок
*Полудневен разглед на Дубаи со трансфер и водич (збирна тура)
*Аеродромски такси
*Асистенција на аеродром во Дубаи
ЦЕНАТА Е ВАЛИДНА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО ПОПОЛНУВАЊЕ НА ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ 
ВЕ МОЛИМЕ ПРОВЕРЕТЕ ЈА ЦЕНА ПРЕД РЕЗЕРВАЦИЈА ЗА ДА СЕ ГАРАНТИРА ПРОМО ПАКЕТ.
Важат општите услови на патување на АТАМ и Војажер