------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Хотел „GOLDEN BEACH“ – Метаморфозис
31.08-07.09 – една соба 1/2+1 – цена по лице 330 еур на база СЕ ВКЛУЧЕНО
 
Хотел „JENNY“ – Сивири
14.09-21.09 – една соба – 1/2+2 – цена по лице 190 еур на база ПОЛУПАНСИОН
 
„Koviou Holiday Village” – „Paradise studios” – Никити
14.09-21.09 – две студиа 1/3 и 1/4 – цена по лице 199 еур на база ПОЛУПАНСИОН
 
ДЕЦА БЕСПЛАТНО СОГЛАСНО КАПАЦИТЕТ НА СОБА И УСЛОВИ НА ХОТЕЛОТ ОД РЕДОВНА ПРОГРАМА ЗА ЛЕТО 2019
*** акцијата не е ретроактивна и е валидна за нови резервации и до пополнување на собите во промоција ***


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
☎️За резервација и подетални информации ве молиме контактирајте не на:

VOYAGER TOURISTIC SERVICE
tel/fax: +3892 3222 260
mobil: +38978 393 339
voyager@t-home.mk
www.voyager.com.mk

ГРЦИЈА